Algemene Ledenvergadering Luka; te veel beren op de weg…
Datum: 30-09-2024

Op 27 september vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Luka plaats.

Vanwege het aangekondigde herfstweer, was de opkomst lager dan gebruikelijk. Het geplande bezoek aan Ouwehands Dierenpark voor de presentatie “Wat je van beren kunt leren”, ging vanwege het slechte weer dan ook niet door.

Tijdens de ALV werd stil gestaan bij een aantal actualiteiten:

Nieuwe bestuursleden gezocht
Met het vertrek van Henry Kale, is er een vacature ontstaan in het bestuur voor een Luka-lid dat interesse en affiniteit heeft met PR en communicatie en die ook het voorzitterschap van de PRC op zich wil nemen.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om hun interesse kenbaar te maken bij het secretariaat. Ook de Organisatiecommissie (OC) is op zoek naar versterking. Momenteel nemen Laura Nijburg en Roel de Haan vanuit het bestuur de honneurs waar maar wordt er wel gezocht naar een structurele uitbreiding van de commissie, bij voorkeur met een Luka-lid die ook het voorzitterschap van de Commissie op zich zou willen nemen.

Overigens wordt er wel gekeken naar de inhoudelijke focus van de commissie. Aangezien een onderwerp als “circulariteit” steeds nadrukkelijker aan belang toeneemt, kan het zijn dat de werkzaamheden van de Commissie zullen veranderen en zich wat minder zullen richten op zaken die de organisatie van Luka als vereniging betreffen.

Nieuw Geassocieerd lid
Aerofoam BV te Mijdrecht is als nieuw geassocieerd lid toegetreden tot de Luka. Het bedrijf maakt sinds 2018 onderdeel uit van de Walraven Group en is gespecialiseerd in isolatie.
We heten Aerofoam van harte welkom!

Kwaliteitshandboek
Het Kwaliteitshandboek is met inzet van een groot aantal actieve Luka-leden geactualiseerd. Er is nog een aantal opmerkingen en suggesties van Luka-leden ontvangen. Als die eenvoudig kunnen worden verwerkt, dan worden ze opgenomen in de nieuwe versie van het Kwaliteitshandboek die vanaf 1 januari 2025 op de website is te raadplegen.

Meer inhoudelijke opmerkingen worden door de CMT besproken in een apart overleg dat (minimaal) 1x per jaar wordt georganiseerd en dat volledig in het teken staat van eventuele aanpassing van het Kwaliteitshandboek.

Afbeelding bij Algemene Ledenvergadering Luka; te veel beren op de weg…
Inloggen